"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Lähipäevadel jätkub väga soe ilm, õhusooja maksimum kohati 33 kraadi (0)
29. juuni 2022
Foto Ilja Matusihis

Ilmateenistuse prognoosi järgi jätkub lähipäevil väga soe ilm, mis kergitab õhusooja maksimumid kohati 33 kraadini, samas läheb ka senisest veidi vihmasemaks. 

Reede öösel on Ida-Eestis selge, Lääne-Eestis vähese ja vahelduva pilvisusega, saartel võib kohati sadada hoovihma. Puhub kagu- ja idatuul 1-6, saarte rannikul kuni 9 m/s. Sooja on 15-19, saartel ja rannikul kuni 22 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Saartel võib kohati sadada hoovihma ja on äikesevõimalus. Puhub kagu- ja idatuul 3-8, puhanguti 11 m/s. Sooja on 28-32, rannikul kohati kuni 25 kraadi.

Laupäev öösel on mandril vähese pilvisusega sajuta ilm, saartel on pilvi enam ja kohati sajab hoovihma, ühtlasi on äikesevõimalus. Puhub lõunakaare tuul 1-6, rannikul kuni 9 m/s. Sooja on 16-21, Lääne-Eesti rannikul kuni 23 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Lääne-Eestis sajab hoovihma ja on äikest. Puhub lõunakaare tuul 3-9, pärastlõunal puhanguti 12 m/s. Sooja on 28-33, kohati rannikul ja sajupilvede all kuni 25 kraadi.

Pühapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Hoovihmapilved liiguvad Lääne-Eestist aeglaselt ida suunas. Kohati on äikest. Puhub lõunakaare, pärast keskööd läänekaare tuul 3-9 m/s. Sooja on 16-21 kraadi. Päeval on saartel selgem, mandril vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kesk- ja Ida-Eestis sajab hoovihma ja on äikest. Õhtul taandub sadu itta ning ilm läheb kõikjal selgemaks. Puhub läänekaare tuul 3-9, puhanguti 12, pärastlõunal põhjarannikul kuni 15 m/s. Sooja on 22-27 kraadi. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.