"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Tallinna kommunaalameti juht Ain Valdmann lahkub sügisel ametist (0)
29. juuni 2022
Ain Valdmann Foto Mats Õun

Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalameti pikaaegne juhataja Ain Valdmann on andnud linnavalitsusele teada, et lahkub ametist 1. oktoobril 2022.

„Oleme Ain Valdmannile väga tänulikud keskkonna- ja kommunaalvaldkonna juhtimise eest aastakümnete vältel. Aini panust Tallinna arengusse on raske üle hinnata. Ühtlasi loodan, et ta on valmis oma mitmekülgsete kogemuste ja pädevusega linnale ka edaspidi toeks olema,” ütles abilinnapea Vladimir Svet. 

„Olen Tallinna kommunaalvaldkonda panustanud peaaegu 45 aastat ja soovin nüüd teatepulga noorematele edasi anda. Kolm kuud lõpuspurti on veel ees, kokkuvõtteid ja tagasivaateid jõuab veel teha,” ütles Ain Valdmann. 

Ain Valdmann asus linnasüsteemi tööle 1977. aastal. Aastatel 1977-1991 töötas ta Tallinna Linna Elamute Valitsuse plaaniosakonna juhataja, peainseneri ja juhatajana. 1993-1995 oli ta Mustamäe linnaosavanema asetäitja ning aastatel 1995-1996 töötas ta Nõmme linnaosavalitsus. Alates 1997. aastast on Ain Valdmann olnud Tallinna Kommunaalameti juhtaja. Pärast asutuste ümberkorraldamist 2019. aastal jätkas ta Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalalmeti juhataja ametikohal.

2009. aastal nimetati Ain Valdmann Tallinna aukodanikuks kommunaalmajanduse valdkonna eduka arendamise eest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.