"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Haabersti linnaosas on heakorratöödel abiks malevlased (0)
30. juuni 2022
Foto Haabersti LOV

Sel nädalal alustasid Haabersti linnaosas malevasuve 16 rõõmsameelset noort. Kahe nädala jooksul teevad malevlased Haabersti linnaosas heakorratöid ning aitavad väiksemate haljastustöödega.

Haabersti linnaosavanema Oleg Siljanovi sõnul on traditsiooniliselt suviti malevlased linnaosas heakorratöödel abiks olnud ja nii on see ka sel korral. „Noortel on hea võimalus saada malevas oma esimene töökogemus ning leida uusi sõpru,“ ütles linnaosavanem.

Esmalt juhendati malevanoori tööohutuse vallas ning anti ülevaade ees ootavatest töödest. „Lisaks abistamisele heakorra- ja haljastustöödel teevad noored tutvust ka rannavalve tööga. Rannavalve tutvustab noortele oma tööd ja räägib veeohutusest ning kuidas tuleb käituda nii veekogu peal kui ka veekogu ääres,“ rääkis Siljanov ning lisas, et kuna ilmad on erakordselt kuumad, siis malevlaste tegevuste planeerimisel on arvestatud, et tööd on võimalik teha varjus, tehakse tihedaid puhkepause ning noortele on tagatud joogivesi. Lisaks arvestatakse noortele tööde planeerimisel vanusest tulenevate lisapiirangutega.

Haabersti linnaosas on malevlaste töö korraldatud Sihtasutuse Õpilasmalev ja Haabersti Linnaosa Valitsuse koostöös.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.