"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
Laupäeval tuleb kuni 33 kraadi sooja (0)
01. juuli 2022
Scanpix

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb laupäeval kuni 33 kraadi sooja. Öösel on selge ja vähese pilvisusega sajuta ilm. Kohati on udu. Saartel on öö hakul pilvi enam ja kohati sajab hoovihma, ühtlasi on äikesevõimalus. Puhub lõunakaare tuul 1-7, rannikul kuni 10 m/s. Sooja on 16-21, saartel ja läänerannikul kuni 23 kraadi. 

Peipsi järvel puhub valdavalt lõunakaare tuul 1-6 m/s ja laine kõrgus on kuni 0,5 meetrit. Ilm on sajuta. Kohati on udu, muidu on nähtavus hea. Sooja on 19-22 kraadi.

Ennelõunal on vähese pilvisusega sajuta ilm. Pärastlõunal lisandub saartele pilvi ning sajab hoovihma, ühtlasi on äikesevõimalus. Õhtul pilvkate tiheneb ja hoovihma võimalus suureneb ka mandri lääneosas. Puhub lõunakaare tuul, õhtul saartel ka läänetuul 3-9, puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 28-33, meretuulega rannikul ja sajupilvede all kuni 25 kraadi.

Peipsi järvel puhub lõunakaare tuul 3-8 m/s ja laine kõrgus on 0,3-0,7 meetrit. Ilm on sajuta ja nähtavus on hea. Sooja on 26-28 kraadi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.