Tasub vaadata, et valitsus liiga ulatuslike riiklike kulutustega hinnatõusule lisahoogu ei anna. Kehtestades seeläbi justkui kogemata täiendavat “inflatsioonimaksu."

Madis Müller, Eesti Panga president
Veebikelm sai kergeusklikult tallinlaselt kätte üle 10 000 euro (0)
01. juuli 2022

Seni tabamata veebikelm sai kergeusklikult tallinlaselt kätte üle 10 000 euro.

Neljapäeval alustati menetlust selles, et 63-aastane mees reageeris Facebookis väidetava Swedbanki reklaamile, milles küsiti telefoninumbrit, kasutajatunnust ja PIN-koode. Pärast andmete sisestamist helistas väidetav pangatöötaja ja palus teha koostööd, et kindlustada avaldaja konto petturite ründe vastu, teatas Põhja prefektuur BNS-ile. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.