"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
niimoodi see kindlasti jätkuda ei saa Koalitsiooniläbirääkimiste venimine teeb president Karise murelikuks (1)
02. juuli 2022
Pealinn

President Alar Karis ütles, et koalitsioonikõneluste venimine teeb ta murelikuks.

“Eks ma olen murelik. Ma arvan, et enamus Eesti inimesi vaatab natuke murega selle koalitsioonilepingu või parterite arutelu,” ütles Karis, vahendab ERR-i uudisteportaal.

“Mina loodan, et pühapäevaks saab ikkagi mingisugune selgus majja. Kas minnakse selle kolmikliiduga edasi või on tegemist vähemusvalitsusega või on mingisugune muu lahendus, sest niimoodi see kindlasti jätkuda ei saa, sest kui alustatakse raske sammuga seda suhteliselt lühiajalist koalitsiooni, siis ma arvan, et see ei tööta,” rääkis president.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Minu Arvamus
2. juuli 2022 10:55
Kui peaminister lõhkus presidendi nõusolekul koalitsiooni ja vallandas kõik koalitsioonipartnerid, jäädes ise ainuvalitsejaks, mille põhjustas koalitsioonipartneri kohene peretoetuse suurendamise nõudmine, siis võiks Karis huvi tunda, et mis põhjusel andis peaminister nõusoleku suurendada peretoetust, valides uued koalitsioonipartnerid? President teeb kokkumängu praeguse ebaseadusliku peaministri ja tema parteiga.