"Kohalik ajakirjandus peab toimima kui demokraatia tugisammas – pakkuma kohalikele elanikele põhjalikku ülevaadet valitsuskorraldusest ja majandusvõimu toimetamisest, et nad saaks kodanikena valimistel informeeritud otsuseid teha."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
video Russalka monumendi juurde olid kõik tantsutrenni oodatud, juhendajate abiga oli võimalik salsa ja bachata samme harjutada (0)
02. juuli 2022

Kesklinna valitsus pakkus võimalust suvi läbi erinevaist tasuta treeninguist osa võtta. Tallinna Lauluväljakul saab discgolfi katsetada. Tantsutrenn toimus 1. juulil algusega kell 19. „Tantsutrenni on oodatud kõik huvilised olenemata vanusest, varasemast kogemusest või selle puudumisest,” ütles kesklinna vanem Monika Haukanõmm. “Paraku olid esimeses trennis naised isekeskis. Seega üleskutse meestele – ärge oma andeid alahinnake, tulge naistele seltskonda pakkuma!“

„Lisaks toimuvad juunikuus ka tantsutrennid – Inglirannas Russalka monumendi juures saab reede õhtuti D7 tantsukooli osavate juhendajate abiga salsa ja bachata samme harjutada. Esimene trenn on juba toimunud ja kolm trenni veel ees,“ lisas linnaosa vanem.

Treener Adelia Tamkõrv julgustab  kõiki huvilisi tantsutundidega liituma. “Eks see muidugi natuke julgust nõuab,” lausus ta. “Aga mida ilusam on ilm, seda rohkem on rahvast. Tegelikult tants ei ole ju midagi keerulist ja tants on  kõigile. Kõik võivad tantsida.  Ma väga ootan kõiki meiega koos seda ilma nautima ja tantsu ja muusikat samuti.”

Ka salsa treeningutega värskelt algust teinud Anu kutsub kõiki tantsuhuvilisi reedeõhtustele  välitreeningutele ja  iseloomustab tantsutunni meeleolu vaid ühe sõnaga: “Super.”

Tantsutrenn toimus 1. juulil algusega kell 19.

Juulikuus toimuvad Inglirannas SUP-laua treeningud noortele ning Hirvepargis joogatrennid algajatele. Augustis toimuvad Reidi tee ääres jooksutrennid ja enesekaitsetreeningud.

Haukanõmme sõnul on hästi oluline, et kõik need treeningud on tasuta: “Ja alati võib nö ka poole pealt vankrile hüpata, sest need on algajatele mõeldud.”

Lisaks saavad suvel kõik lapsed ja noored käia kesklinna spordiväljakutel tasuta korvpalli, rannavõrkpalli, jalgpalli ja tõukeratta trennides.  

Täpsema info treeningute kohta leiad Kesklinna Valitsuse Facebooki lehelt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.