"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
2. juuli kell 10-13 Merivälja turult saab Eesti maasikaid ja värsket kartulit (1)
02. juuli 2022
Foto Pirita Linnaosa Valitsus

Merivälja turg toimub laupäeval, 2. juulil kell 10–13 Kesktee 40, Merivälja poe vahetus läheduses, korvpalliväljaku sisesel ja välisel alal. Merivälja turult osta Eesti maasikaid, värsket kartulit ja mett. Avatud on ka töötoad, kus saab teha poolvääriskividest käevõrusid, juukseklambreid ning joonistada.

„Eesti maasikaaeg on käes, ka Merivälja turul! Samuti ootavad ostjaid värske kartul, mesi ja muu aiakraam. Kuigi paljud tulevad seekord eelkõige maasikaid ostma, saab siit ka värsket saia-leiba, retrovahvleid, ehteid ja muud käsitööd,” sõnas Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Avatud on kaks töötuba. Teha saab maagilisi poolvääriskividest käevõrusid või juukseklambreid ning joonistada. Töötubadesse on oodatud nii suured kui ka väikesed turulised.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Turumängud
1. juuli 2022 09:53
Vanasti öeldi selliste asjade peale, et las laps mängib, peaasi, et ei nuta!