"Kohalik ajakirjandus peab toimima kui demokraatia tugisammas – pakkuma kohalikele elanikele põhjalikku ülevaadet valitsuskorraldusest ja majandusvõimu toimetamisest, et nad saaks kodanikena valimistel informeeritud otsuseid teha."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
galerii Pirita kloostri varemetes etendus koguperelavastus "Metsluiged” (0)
03. juuli 2022
Albert Truuväärt

Tallinnas Pirita kloostri varemetes etendus pühapäeva õhtul koguperelavastus “Metsluiged”, milles esinesid Laura Põldvere, Triin Lellep, tuletantsijad ja akrobaadid.

Vaata galeriid (67)

Taani kultuskirjaniku Hans Christian Anderseni muinasjutu ainetel põhinev vaatemäng pakkus põnevust ja kaasaelamist nii suurtele kui ka väikestele, teatas linnaosa pressiesindaja BNS-ile

“”Metsluiged” on ühtepidi maagiline ja salapärane lugu, teisalt täis igapäevaelu hetki ja tundeid: peresuhted, armastuse jõud, üksteise märkamine,” ütles lavastaja Alice Aleksandridi. “Usun, et peale visuaalse ja vokaalse naudingu poeb etendusest hinge midagi erilist.”

Printsess Eliset kehastas lauljatar Laura Põldvere. “Esinen üle pika aja taas Eestis. Põnevas kombineeritud kavas improviseerin ja esitan poplugusid oma albumitelt,” ütles Põldvere.

Kurja kuninganna rollis oli sopran Triin Lellep. “Olen koostöös Soome plaadifirmaga seganud klassikalist muusikat popmuusika ja põhjamaise helikeelega,” sõnas Lellep “Nüüd on hea võimalus seda põnevat loomingut jagada.”

Etenduses jagus kuhjaga tantsulist vaatemängu. Seda pakkusid Free Flow Fusion tantsutrupi akrobaadid ja koreograaf Daniil Volkovi tuletantsu trupp.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.