"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
FOTOD Tallinnas mälestati 22 aastat tagasi hukkunud Joey Dunlopit (0)
03. juuli 2022
Albert Truuväärt

2. juulil 2000. aastal hukkus Pirita ringrajal Kalevi Suursõidul motosportlane, mitmekordne maailmameister Joey Dunlop. Motokuningat mälestati laupäeva õhtul paraadsõiduga suurel ringil. See kulges marsruudil Pirita-Kose, Metsakasti, Randvere, Tammneeme, Haabneeme, Viimsi ning tagasi ringrajale Dunlopi mälestuskivi juurde.

Vaata galeriid (44)

„Mälestussõidule on oodatud kõik motoentusiastid, motosportlased, igapäeva tiirutajad ja paarutajad. Motoparaadi on väga oodatud tervitama pealtvaatajad,“ ütles ürituse eestvedaja Allan Ameljušenko. Joey Dunlopi mälestussõit toimub kaheksandat korda. „Mälestussõit on austusavaldus Iiri mootorrattalegendile Joey Dunlopile, kellele legendaarne Pirita ring jäi kahjuks viimaseks,“ ütles Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Mälestussõit toimus paljude motoentusiastide koostöös.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.