"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
Ilm läheb lähipäevil jahedamaks (0)
04. juuli 2022

Kui viimasel ajal on eestimaalased saanud nautida enam kui 30-kraadiseid soojamaksimume, siis lähipäevil läheb ilm jahedamaks. 

Esmaspäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega enamasti kuiv ilm, aga üle Kagu-Eesti võib liikuda pilverünki, millest kohati hoovihma tuleb. Ühtlasi on äikeseoht. Tuul pöördub läänekaarest põhjakaarde ja puhub  2-7, põhjarannikul öö hakul puhanguti kuni 12 m/s, pärast keskööd tuul vaibub. Sooja on 11-20 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja võib olla äikest, saju tõenäosus on suurem saartel ja Ida-Eestis. Puhub nõrk muutliku suunaga tuul, pärastlõunal saartel ka edelatuul 5-11 m/s. Sooja on 22-28 kraadi. 

Teisipäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja võib olla äikest, saju tõenäosus on suurem saartel ja Ida-Eestis. Puhub lõunakaare tuul 3-9, hommikul tugevneb saartel puhanguti 13 m/s. Sooja on 13-19 kraadi. Päeval on nii selget taevast kui ka pilverünki, millest mõnes kohas hoovihma sajab. Puhub edela- ja läänetuul 5-11, puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 18-23, Ida-Eestis kuni 25 kraadi 

Kolmapäeva öösel on selge, kohati vahelduva pilvisusega ilm. Mõnel pool sajab hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 5-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 11-16, meremõjuga rannikul kuni 18 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 5-10, puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 18-23 kraadi. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.