"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Päevaga said liikluses vigastada kümme inimest, Tallinnas said viga tõukeratturid (0)
05. juuli 2022
Foto Ilja Matusihis

Eesti eri paigus said esmaspäeval üheksas raskes liiklusõnnetuses kokku vigastada kümme inimest, kellest enamus olid tõukeratastega sõitjad. 

Esimene õńnetus juhtus kella 6.37 ajal Tallinnas Sinirebase 2 maja juures, kus 22-aastane mees sõitis sõiduautoga Toyota Corolla Verso otsa elektrilisele tõukerattale, mida juhtis 67-aastane naine. Tõukerattur toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse, teatas politsei- ja piirivalveamet BNS-ile. 

Teine õnnetus juhtus kella 10.11 ajal Tallinnas Pronksi tänava ja Gonsiori tänava ristmikul, kus 31-aastane naine tegi jalgrattaga äkkpidurduse ja kaotas ratta üle juhitavuse ning kukkus. Jalgrattur toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

Kolmas õnnetus juhtus kella 13.02 ajal Tallinnas Sõle tänav 23 maja juures, kus 33-aastane mees ületas teed selleks mitte ettenähtud kohas ja sai löögi sõiduautolt Honda Accord Tourer, mida juhtis 21-aastane mees. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. 

Neljas õnnetus juhtus kella 15.31 ajal juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Astangu tänav 23A maja juures, kus 29-aastane naine kaotas elektrilise tõukeratta üle juhitavuse ja kukkus. Tõukerattur toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse 

Viies õnnetus juhtus kell 20.16 Tallinnas Pirita teel, kus esialgsetel andmetel juhtis 45-aastane mees sõiduautot Volkswagen Golf Variant ja põrkas kokku sõiduautoga BMW X5, mida juhtis 38-aastane mees. BMW juht toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

Kuues õnnetus juhtus kella 20.42 ajal Tartu linnas Puiestee 114c juures Puiestee bussipeatuses, kus üheksa-aastane tüdruk jooksis peatuses peatunud liinibussi tagant ette sõiduautole Volvo XC60, mida juhtis 65-aaastane mees. Laps sai väikese müksu ja kiirabi toimetas lapse Tartu Ülikooli Kliinikumi tervisekontrolli.

Seitsmes õnnetus juhtus kella 22.08 ajal Tallinnas Kaarli puiestee 11 läheduses, kus esialgsetel andmetel juhtis 34-aastane naine elektritõukeratast ja kukkus. Sündmuskoha asukoht ning liiklusõnnetuse asjaolud on selgitamisel. Tõukerattur toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

Kaheksas õnnetus juhtus kella 23.01 ajal Põltsamaa linnas Kalda tänav 3 juures, kus 38-aastane mees sõitis elektritõukerattaga ja kukkus. Kiirabi toimetas mehe Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Üheksas õnnetus juhtus ööl vastu teisipäeva kella 2.49 ajal Tallinnas Heina tänav 15 maja juures, kus esialgsetel andmetel juhtis 28-aastane mees elektritõukeratast ja sõitis vastu äärekivi ning juht ja temaga koos sõitnud 30-aastane naine kukkusid. Mõlemad isikud toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.