"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
Tasuta välitreeningud Nõmmel saavad täna avastardi (0)
05. juuli 2022
Foto Scanpix

Tallinnas Nõmmel saab teisipäeval alguse tasuta suvetreeningute sari, mille käigus on võimalik kahe kuu jooksul osa võtta 16 erinevast välitreeningust.

Esmakordselt toimub ka 26. juulil Nõmmel hommikune trenn, mis annab päevale hea stardi.

Nõmme linnaosa vanem Karmo Kuri ootab põnevusega selle aastaseid välitrenne. „Oleme pannud kokku väga mitmekesise treeningplaani, mis kutsuks osalema nii noori kui ka vanu, algajaid kui ka edasijõudnud nõmmelasi,“ lisas Kuri. „Treenerite valik on sel suvel tugev. Kõik treenerid on oma ala professionaalid ning toovad Nõmme mändide alla rohkesti liikumismotivatsiooni.“

Välitreeningutele annab avastardi teisipäeval toimuv Nike Training Clubi trenn, mis toimub Valdeku 13 ja Valdeku 15 vahelisel alal algusega kell 18.01. Nike Training Club on üldkehalise treeningu stiilis rühmatreening, mis on inspireeritud tippsportlaste kasutatavatest harjutustest.

Vihmased ilmad ei ole kindlasti põhjus trennide ärajätmiseks. Tugevate sadude korral toimuvad treeningud siseruumides. Vastava info edastab linnaosa sotsiaalmeedias, oma kodulehel ja registeerunud osalejatele e-postile.

Suviseid treeninguid Nõmmel annavad Evelin Talts, Silja Ruus, Miko Lilleorg ja Kati Ivaste-Barki.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.