"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
täna kell 17 Tiësto Tallinna Lauluväljaku kontserdil kütavad lava soojaks ka Jovani ja WATEVA (0)
06. juuli 2022
Foto Live Nation

6. juulil Tallinna Lauluväljakul toimuva Tiësto kontserdi soojendaja on Eestist pärit maailmakaardile jõudnud duo WATEVA. Lisaks duole soojendab lava Leedust pärit DJ ja  muusikaprodutsent Jovani.

WATEVA on elektrooniline duo, kuhu kuuluvad Hugo Martin Maasikas (Cartoon) ja Kris Evan Säde (Futuristik). Mehed on ühendanud loovad jõud, et tutvustada kõige värskemat bassipõhist tantsumuusikat. “Nagu ka nimi WATEVA viitab, töötab see meile väljundina luua mis iganes pähe tuleb,” ütles duo liige Kris Evan Säde.

Nende debüütsingel “My Love 2 U” ilmus 2018. aasta jaanuaris ning jõudis Spotify ülemaailmsetesse edetabelitesse nii Ameerika Ühendriikides, Ühendkuningriigis, Šveitsis, Saksamaal, Austraalias, Uus-Meremaal kui ka Hollandis.

WATEVA on Eesti top10 populaarseima artisti seas ning selle aasta alguses pälviti duot Eesti Muusika Auhindadel Aasta Elektroonikaalbumi tiitliga. 

“Meil on hea meel, et nii suurt maailmakuulsat artisti soojendab kodumaine tunnustatud artist WATEVA,” ütles Live Nation Eesti juht Eva Palm. Tema sõnul pole kahtlustki, et tegu on suve kõige kuumema kontserdiga.

Tallinna Lauluväljak avab väravad 6. juulil kell 17.00. Sissepääs on Mere ja Oru väravatest. Pääsu kontserdile tagab pilet/käepael, mis on ostetud eelmüügist või kohapealsest piletikassast ning mille olemasolu kontrollitakse väravas.

Võimalusel tule kohale ilma autota. Kui aga pead tulema autoga – Lasnamäe väravas on tasuline parkimine (10€). Inva- ja rattaparkla on mereväravas. Tasuta saab parkida tee ääres vabade kohtade olemasolul.

Kontserdi territooriumile ei pääse:

  • oma pudeliga; 
  • söögi/joogiga;
  • professionaalse ja poolprofessionaalse fotosalvestustehnikaga ning statiivpulkadega;
  • plakatite, vihmavarjude jm vaatevälja takistavate esemetega;
  • rataste, rulade jm sõiduvahenditega;
  • matkatoolide ja taburettidega;
  • ja muu üleliigse pagasiga.

PS! Kaasa võta hea tuju ja tervis. Haigustunnustega inimestel palume jääda koju.

Piletid Tiësto Tallinna kontserdile on müügil Piletilevi internetipoes ja müügipunktides. Üritusel tagab korda ja ohutust Meeskond Security. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.