"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
7.juulil Pirital saab kuulata Queeni parimaid palasid (1)
07. juuli 2022
Queeni tribüütbänd Break Free. Foto: Pirita LOV

„Neljapäeval, 7. juulil, on kloostrivaremetes oodata sõud ansambli Queen muusikaga. Queeni tribüütbänd Break Free annab kahetunnise ainulaadse kontserdi, kus kõlavad ikoonilise bändi hitid,” sõnas linnaosavanem Tõnis Liinat.

Euroopa üheks autentsemaks ansambli Queen tribuutbändiks peetav Break Free asutati 2015. aastal Itaalias. Neljast muusikust koosnev Break Free suhtub legendaarse rokkbändi loomingusse suure lugupidamisega ja pöörab erilist tähelepanu detailidele. Ilmselt just seetõttu on nad oodatud külalised nii suurtel festivalidel kui ka intiimsetel klubikontsertidel.

„Queen Tribute Show” on 7. juulil kell 19, piletid ticketer.ee.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Kommentaar
30. juuni 2022 16:54
Väga kahju, et nende varemete rüvetamine ikka jätkub aastast aastasse. Ma pole kloostrite pooldaja ega austaja, aga isegi ajalooline-arhitektuuriline eesmärk, miks kogu too kompleks ja kirik ehitati, oli igatahes risti vastupidine sellele, milleks seda praegu kasutatakse. Ei pea olema nunn ega usklik, et aru saada, et see koht ei sobi sellisteks üritusteks, isegi siis mitte, kui on hingeline, ilus, klassikaline või mis iganes muu taoline. Kõrval elavad päris nunnad, vaevalt nemadki neist asjust vaimustatud on. Sinna sobib vaid see, mis on Piibli Jumalale pühendatud ja mida laulavad (mitte ei tantsi ega näitle) need, kes seda ka isiklikult mõtlevad. Las need varemed jääda oma rahusse, Piritale tuleks leida sobivam koht sellisteks üritusteks.