"Kohalik ajakirjandus peab toimima kui demokraatia tugisammas – pakkuma kohalikele elanikele põhjalikku ülevaadet valitsuskorraldusest ja majandusvõimu toimetamisest, et nad saaks kodanikena valimistel informeeritud otsuseid teha."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Punase Risti taaskasutuspoes on põgenikele hinnad poole soodsamad (0)
07. juuli 2022
Foto Scanpix

Tallinnas Mustamäel Kadaka teel asuvas kaupluses Punane Ristik on põgenikele hinnad poole soodsamad. Allahindlus 50 protsenti kehtib püsivalt kõikidele riietele, jalatsitele ja kottidele, teatas Eesti Punase Risti esindaja neljapäeval. Kauplus asub Mustamäel, Kadaka tee 54a, Kadaka Selveri vahetus läheduses.

“Paljud lahkuvad Ukrainast kiirustades, neil ei ole siia jõudes kaasas suurt midagi. Uues riigis uuesti alustada on igas mõttes keeruline ning meie tugi siin vältimatu. Punases Ristikus on piisavalt suur valik, et igaüks leiaks sobiva ja vajaliku,“ rääkis kaupluse juhataja Kristi Kristall.

Taaskasutuskauplus palub abi ka kohalikult kogukonnalt: annetada võib nii riideid kui ka kodukaupa. “Kõik annetused on väga oodatud. Mida suuremal määral toetab kogukond meid, seda rohkem ja paremini saame meie põgenikke aidata,“ märkis Kristall.

Punane Ristik on Eesti Punase Risti heategevuslik taaskasutuskauplus, mis ongi ellu kutsutud toimetulekuraskustes inimeste abistamiseks.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.