"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Narva kehtestas hädaolukorra (0)
09. juuli 2022
enefit.ee

Narva linnavalitsus kehtestas kaugküttega varustamise katkemise tõttu linnas välja hädaolukorra.

Hädaolukorra kehtestamiseni viis Enefit Power AS teade võimalikust elutähtsa teenuse toimepidevuse katkemisest, mis on tingitud maagaasiga varustamise katkemise ohust, teatas BNSile Narva linnavalitsus.

Hetkel Enefit Poweril linna kütmiseks gaas olemas, kuid järgmisel aastal on selle saadavust raske kinnitada. Narvas on võimalus linna kütta põlevkiviõliga, mis on odavam ja stabiilsem, mistõttu plaanib Enefit Power taotleda keskkonnaametilt luba.

 “Ühest küljest me tahame toetada Enefit Power AS, aga teisest küljest anda riigile märku. See hädaolukord on omamoodi signaal, kuna me ise vastutame oma inimeste heaolu eest ja seetõttu pöörame juba tähelepanu võimalikule sotsiaalsele probleemile“, ütles Narva linnapea Katri Raik.

Hädaolukord annab Enefit Power AS-l kindluse varuda põlevkiviõli, et maagaasiga varustamise katkemisel tagada Narva linnas kaugküttega varustamine. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.