"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Põhja-Tallinnas jätkub pop-up fotonäituste sari (0)
10. juuli 2022
Albert Truuväärt/Pilt on illustratiivne

Alates esmaspäevast, 11. juulist näeb sarja viimast väljapanekut, mille on koostanud  Kalamaja Muuseum ja seda saab vaadata Põhja-Tallinna kogukonnamajas (Kari 13)

„Põhja-Tallinna pop-up fotonäitused muutuvad huviliste seas üha populaarsemaks ja aitavad linnaosa kultuurielu tuntavalt rikastada. Seekordne välinäitus tuleb Kalamaja Muuseumist ja kannab pealkirja „Tööhoos Kalamaja. Kuidas tuli leib lauale 1920.- 1960. aastatel“ ning selle keskmes on tragid Kalamaja elanikud. Arvestades teema köitvust, võib oodata põnevaid pilte nii lähi – kui kaugemast ajaloost,“ ütles linnaosavanem Manuela Pihlap.

Ettevõtmise heaks andsid oma panuse endised ja praegused Kalamaja elanikud, kes jagasid muuseumiga oma albumeid ja mälestusi. Fotonäitust saab külastada Kari 13 õuealal ja see jääb avatuks kuni 18. juulini, olles ühtaegu viimane sellesuvisest sarjast.

Täna on viimast päeva Telliskivi Loomelinnakus fotograaf Karina Vausi  näitus. Väljapanekul saab osa tema ellusuhtumisest ja see annab võimaluse tunnetada ilma ja inimesi läbi looja silmade.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.