"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
video ja Galerii Ukraina sõjapõgenikud tänasid Tallinna linna rooside istutamisega (0)
10. juuli 2022
Albert Truuväärt

Laupäeval, 9. juulil kell 9 algas Põhja-Tallinna linnaosas Kopli 69c pargialal 120 roositaime istutamine, millega Ukraina sõjapõgenikud tänasid tallinlasi ja Tallinna linna.

„Põgenike esindajad on soovinud, et roosid jääksid meenutama ukrainlaste tänutunnet tallinlaste vastu ka siis, kui nad on oma kodumaale naasnud,“ selgitas Põhja-Tallinna vanem Manuela Pihlap „Oleme väga liigutatud, et Ukraina sõjapõgenikud otsustasid avaldada oma tänu neile osutatud abi eest just sellisel moel. Armastatud „Hansalandi“ nimelise sordi taimed valisid välja ja muretsesid sõjapõgenikud ise, meie ülesanne oli osutada neile istutamise juures igakülgset abi,“ lisas Manuela Pihlap.

Vaata galeriid (39)

Rooside mulda panekul olid abiks nii aednik kui linnaosavalitsuse esindajad.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.