"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
DARINA: minu perele meeldib matkamine, sõidame tihti ümber kodumaa ja avastame midagi uut. (0)
13. juuli 2022
Darina. Foto erakogu

“Mina olen sel aastal juba külastanud Itaaliat Amalfi rannikut, seal oli väga tore,” kirjeldas Darina. “Vaatame, kuidas elu edasi kulgeb, aga plaanis on veel välismaale minna, võib-olla septembris. Eelistame Kreekat või Hispaaniat.”

Kliima on välismaal ikka hoopis teistsugune kui Eestis ja mõjub paremini,” kirjeldas Darina. “Eestis on ka tore olla, kui on ilus ilm. Perega meeldib meile matkamine, sõidame tihti ümber kodumaa ja avastame alati midagi uut.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.