"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
video ja Galerii Kristiine muusikasuvi tõi Löwenruh’ väikelavale ansambli Tants’n’Trall (0)
13. juuli 2022
Albert Truuväärt

Kristiine muusikasuvi liidab muusika, pargilooduse ja hea seltskonna taaskord Löwenruh’ pargis. Ansambel Tants ’n’ Trall tõi pargimuusika rahva sekka koosseisus Marko Köst (vokaal, tamburiin), Tiit Animägi (vokaal, kitarr, lõõts, suupill); Margo Neimla (bass), Jaanus Tüli (trummid).

„Löwenruh’ park on saamas armastatud esinemiskohaks Eesti artistidele ning meie muusikasuvi soovib tuua enam elavat muusikat ajaloolisse parki ja üldse linnaruumi. Kindlasti plaanime jätkata traditsiooni ka järgmistel aastatel, ent sel suvel toimub ka veel mitu vahvat kontserti,“ on Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe artistide tuleku üle rõõmus.

Ansambel Tants ’n’ Trall on bänd, mis armastab rock’n’rolli, sest see on pop!

Vaata galeriid (38)

Tule kontserdile juba kell 19!

Järgmised muusikasuve kontserdid Löwenruh’ pargis:

20.07 kl 19 Ansambel Kangelased

27.07 kl 19 Heino Tartes ja sõbrad

3.08  kl 19:00 Ansambel Vanad sõbrad

Rohkem infot leiate Kristiine linnaosa Facebooki lehelt: https://www.facebook.com/kristiine.linnaosavalitsus/events

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.