"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
galerii Artjom Savitski: sel suvel ostsin endale ratta, kütusehinnad väga motiveerisid mind selleks (0)
14. juuli 2022

Artjom Savitski esines neljapäeval, 14.juulil Lasnamäel Lindakivi platsil. Seal andis laulja umbes tunniajase kontserdi. Esitamisele tuli nii artisti kuulsamaid laule kui ka maailmahitte. Reporter Jürgen Fogel uuris, kuidas kriisid muusiku elu mõjutab ning kus teda suvel veel esinemas näha saab.

Vaata galeriid (38)

Kas superstaarid valmistuvadki jalgrattaga sõites kontserdiks?

Suvi on käes ja ma otsustasin, et sel suvel ostan endale ratta, kütusehinnad väga motiveerisid mind selleks. See ei ole elektriratas just meelega, sest ma tahan aeroobset trenni teha. Muidugi elektrirataste valik on praegu väga suur,  aga ma tahtsin endale kruiisiratast, millega saab samal ajal natuke trenni teha ja ilma nautida kui niisama enda lõbuks sõidan.

Kui  palju  mõjutavad kriisid muusikuid, muusikut kui sind ja kas kriis võib tegelikult olla artisti jaoks kõige kreatiivsem aeg?

See  on nii ja naa. Kui ümberringi on kriisid, siis võib-olla loominguliselt on ka raske ja siis ei pruugi olla motivatsiooni muusikat teha, sest kunagi ei tea, millal seda esitada saab.

Mul on õnneks  hästi  läinud,  sest  peale  muusika  tegelen  veel  väga  palju  meelelahutuslike  asjadega: sotsiaalmeediaga ja töötan ka helirežissöörina. Kui ma esineda ei saanud, siis olid mul õnneks teised sissetulekud.

Mis kontsert neljapäeval tuleb? Mida rahvale esitad?

Teeme sellise põneva seti koos trummidega. Teeme umbes tunniajalise kontserti, esitame enda lugusid, mõningaid maailmahitte ja ka venekeelseid lugusid. Kõigile kindlasti midagi!

Kust sind sel suvel veel näha saab?

Enamasti esinen eraüritused: pulmades ja suvepäevadel. Peale selle teen ka õhtu- ja päevajuhtimist, et erinevaid üritusi on päris palju.

Sa oled nagu hunt kriimsilm, üheksa ametit ja kümnes on laulja?

Vahel mõtlen ka, et erinevaid asju on väga palju. Samas on see tore vaheldus elust, et ei ole koguaeg üks ja sama rutiin, vaid iga päev ongi täiesti erinev.

Kas sa jõuad puhata ka?

Eestis ei jõua, sest koguaeg on midagi teha ja isegi kui  tundub, et  nüüd  järgmine nädal on tulemas vaba päev,  siis  see täitub ka näiteks kasvõi mingi intervjuuga või on vaja sotsiaalmeedia postitust teha või tuleb kiri ja on vaja kiiresti tegutseda. Üldiselt kui ma puhkan, siis ma üritan puhata väljaspool Tallinna või veel parem väljaspool Eestit. Aga ma soovin kõigile mõnusat suve!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.