"Kohalik ajakirjandus peab toimima kui demokraatia tugisammas – pakkuma kohalikele elanikele põhjalikku ülevaadet valitsuskorraldusest ja majandusvõimu toimetamisest, et nad saaks kodanikena valimistel informeeritud otsuseid teha."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Disainimuuseum tähistab pühapäeval sünnipäeva tasuta sissepääsu, töötubade ja jäätisega (0)
14. juuli 2022
Foto Silvia Pärmann

Eesti Tarbekunsti- ja Disainimuuseum tähistab 17. juulil oma sünnipäeva, mille puhul on sissepääs muuseumisse tasuta, külalisi kostitatakse Regati jäätisega ning muuseumis ja muuseumi hoovis toimuvad tasuta töötoad nii täiskasvanutele kui ka lastele.

Kell 12–15 saab igal täistunnil liituda Anu Samarüütli autoritehnika spontaprindi töötoaga, kus igaüks saab endale teha oma mustriga tekstiilkoti. Lastele pakutakse muuseumis töötube ja otsimismänge, millega saab liituda jooksvalt.

Kuna ETDM avati 1980. aastal olümpiamängude purjeregati ajaks ning samal ajal sündis ka jäätis Regatt, on sellest saanud juba traditsiooniline muuseumi sünnipäeva tähistamise maius.

Muuseumis on kogu päeva jooksul tasuta avatud püsinäitused „Kogutud teosed“ ja „Sissejuhatus Eesti disaini“, ajutiste näitustena aga 33 Poola ja Eesti naisdisaineri loomingut tutvustav näitus „Maailm läbi esemete“ ning Mare Kelpmani isikunäitus „Värvikood“.

Muuseumi poes on kõik muuseumi trükised tavapärastest 20% soodsama hinnaga. 

Muuseum ja pood on sünnipäeval avatud tavapärastel ajal, kell 11–18.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.