"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Linnavalitsus vabastas Tõnis Liinati linnaosavanema ametist (0)
14. juuli 2022
Tõnis Liinat Foto: Albert Truuväärt

Täna erakorraliselt kogunenud Tallinna linnavalitsus vabastas Pirita linnaosa vanema Tõnis Liinati tema enda soovil teenistusest alates homsest, 15. juulist.

Linnapea Mihhail Kõlvarti sõnul täidab Pirita linnaosa vanema ülesandeid kuni uue vanema määramiseni linnaosa vanema asetäitja Kaido Saarniit. „Praeguses olukorras teeme omalt poolt kõik selleks, et tagada linnaosa töötajatele stabiilne töökeskkond ning linlastele kõigi vajalike teenuste osutamine,“ ütles Kõlvart.

Teenistusest vabastatud Tõnis Liinatile makstakse seadusest tulenevalt hüvitist kasutamata puhkuse päevade eest, muid hüvitisi lahkumisega seoses ei kaasne.

Möödunud nädalal Pirita linnaosavanema kohusetäitjaks määratud Kaido Saarniit on lõpetanud Sisekaitseakadeemia ja saanud Tallinna ülikoolist riigiteaduste magistrikraadi. Aastatel 2000-2021 on Kaido Saarniit töötanud erinevatel ametikohtadel politseis, aastatel 2013-2021 Põhja Politseiprefektuuris Kesklinna politseijaoskonna juhina. Selle aasta algusest oli Kaido Saarniit Haabersti linnaosavanema asetäitja.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.