"Kohalik ajakirjandus peab toimima kui demokraatia tugisammas – pakkuma kohalikele elanikele põhjalikku ülevaadet valitsuskorraldusest ja majandusvõimu toimetamisest, et nad saaks kodanikena valimistel informeeritud otsuseid teha."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Veebist ostetud Bingo loto pilet võitis üle 600 000 euro (0)
14. juuli 2022
Foto: Pixabay

Telesaates „Suur lotokolmapäev” loositi kolmapäeval välja Bingo loto jackpot summas 605 173 eurot. Viie mänguväljaga võidupilet on ostetud internetist. 

Võitjaks osutus Eesti Loto teatel nooremapoolne mees.

Viimati võideti Bingo peavõit mai alguses, kui peavõitu jagasid kaks Tallinna meest, kellest kumbki sai võiduks 386 560 eurot. Ka siis olid mõlemad võidupiletid ostetud veebi vahendusel.  

Esimesel viiel kuul maksis Eesti Loto riigile hasartmängumaksuna ligi 6,6 miljonit eurot. Võitudena maksis Eesti Loto samal perioodil välja 17,1 miljonit eurot, sealhulgas kiirloto võite ligi 3 miljonit eurot.  

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.