"Kohalik ajakirjandus peab toimima kui demokraatia tugisammas – pakkuma kohalikele elanikele põhjalikku ülevaadet valitsuskorraldusest ja majandusvõimu toimetamisest, et nad saaks kodanikena valimistel informeeritud otsuseid teha."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Eesti rallisõitjad tegid Rally Estonial karmi avarii (0)
17. juuli 2022
Scanpix/Pilt on illustratiivne

Rally Estonial jagatakse lisaks MM-sarjale ka Eesti meistrivõistluste punkte – kahjuks lõppes rallipaarile Jonar ja Stern Ilvesele võistlus juba teisel kiiruskatsel karmi avariiga.

Moskvitš 412-ga Rally Estonial kihutanud Ilvesed tegid kogu ralli neljandal ja Eesti MV teisel kiiruskatsel karmi avarii. Nende juhitud Moskvitš kaldus teelt välja ning lendas suurel kiirusel vastu puud. Sõitja toimetati haiglasse, kus tal tuvastati mitmed vigastused. Kaardilugejana tegutsenud Jonar Ilvesel oli tervisega kõik korras, kirjutab Postimees 

«Rally Estonia on kahjuks läbi. Sternil jalalabas murd, sabakondi murd ja ilmselt neeru põrutus. Lapime ennast ära, siis vaatame auto üle…,» seisis meeste Facebooki fännilehel, kus kinnitati, et peagi ollakse ikkagi tagasi ralliradadel.

Sõidujoonest välja kaldunud Eesti rallipaar käis neli korda üle katuse

Rally Estonia 11. katsel sai laupäeval näha pealtnäha hirmuäratavat väljasõitu, kui kohalik ekipaaž Joosep Ralf Nõgene–Aleks Lesk kaotas sirgel oma masina üle kontrolli ja masin rullus neli korda üle katuse, kirjutab Postimees. 
 
Pealtnäha väike eksimus ning selle tulemusena sõidujoonest välja kaldumine lõppes meeste jaoks aga saatuslikult, kuna nende Ford Fiesta Rally4 vasak tagumine ratas kiskus seeläbi kraavi ning saatis masina üle katuse rullima. 

WRC kodulehele postitatud videost on näha, et Nõgene–Lesk tegid “pesumasinas” neli tiiru, enne kui auto uuesti ratastele maandus.

Kumbki mees õnnetuses viga ei saanud, sama ei saa öelda aga nende auto kohta. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.