"Kohalik ajakirjandus peab toimima kui demokraatia tugisammas – pakkuma kohalikele elanikele põhjalikku ülevaadet valitsuskorraldusest ja majandusvõimu toimetamisest, et nad saaks kodanikena valimistel informeeritud otsuseid teha."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Haaberstis kadunud eakas mees leiti surnult (0)
17. juuli 2022
Ilja Matusihis/Pilt on illustratiivne

Politsei teatas, et 12. juulil Haaberstis kadunud 84-aastane Jevgeni leiti pühapäeval surnult.

Pühapäeva õhtul leiti Haaberstis Harku järve lähedalt Jevgeni surnukeha.

Surma põhjusena ei ole alust kahtlustada kuritegu.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.