"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
Linna muuseumites kogutud annetus anti üle Pagulasabile (0)
18. juuli 2022
Muuseumipühapäeva ellukutsuja, abilinnapea Kaarel Oja annab seni kogutud toetuse üle Pagulasabi juhatuse liikmele Anu Viltropile. Foto Kris Süld

Esimese Tallinna tasuta muuseumipühapäevaga märtsi alguses saabusid Tallinna Linnamuuseumi ja Tallinna Kirjanduskeskuse filiaalidesse Pagulasabi annetuskastid Ukraina sõjapõgenike toetuseks. Lahked külastajad on nelja kuuga abivajajatele annetanud 1000 eurot.

Viis annetuskasti jäävad ka edaspidi töösse suuremates Linnamuuseumi ja Kirjanduskuse filiaalides: Tammsaare muuseum, Kalamaja muuseum, Kiek in de Kök, Linnaelumuuseum ja Miiamilla.

Muuseumipühapäev on Tallinna linna algatus, et pöörata enam tähelepanu muuseumite igapäevasele tegevusele ja linna rikkalikule kultuurielule ning parandada selle kõige kättesaadavust nii tallinlastele kui Tallinna külalistele.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.