"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Päevaga said liikluses vigastada kolm inimest (0)
18. juuli 2022
Pilt on illustratiivne. Foto Scanpix

Tallinnas ja mujal Harjumaal juhtus pühapäeval kolm rasket õnnetust, milles kahes said vigastada elektritõukerataste juhid ning ühes liinibussis kukkunud reisija. 

Esimene õnnetus juhtus öösel kell 3.44 Tallinnas Liivalaia tänav 24 maja juures, kus 60-aastase naise juhitud Seat Leon põrkas kokku ülekäigurajal sõiduteed ületanud elektrilise tõukerattaga, mida juhtis 21-aastane mees. Tõukerattur toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse, teatas politsei- ja piirivalveamet BNS-ile.

Teine õnnetus juhtus kell 4.05 Harjumaal Rae vallas Peetri alevikus Veesaare tee 2 maja juures, kust elektrilise tõukerattaga sõitnud 24-aastane naine kaotas sõiduki üle kontrolli ja kukkus. Tõukerattur toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kolmas õnnetus juhtus kell 14.45 Tallinnas Pärnu maantee 240 maja juures, kus bussi Solaris juhtinud 64-aastane mees pidurdas reguleerimata ülekäiguraja juures ootamatult teele astunud jalakäija tõttu. Pidurdanud bussis kukkus 68-aastane naine, kes sai vigastada ning kiirabi viis ta Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.