"Kohalik ajakirjandus peab toimima kui demokraatia tugisammas – pakkuma kohalikele elanikele põhjalikku ülevaadet valitsuskorraldusest ja majandusvõimu toimetamisest, et nad saaks kodanikena valimistel informeeritud otsuseid teha."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Kõrgeimat asetust omav Kontaveit alustab Hamburgi WTA-turniiri (0)
19. juuli 2022
Anett Kontaveit. Foto Scanpix

Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 2.) alustab teisipäeval Hamburgis WTA 250 taseme turniiri, vahendab BNS. Avaringis kohtub kõrgeima asetusega eestlanna 27-aastase rumeenlanna Irina Baraga (WTA 125.). Kohtumine on kavas peaväljakul neljanda matšina, mis algab Eesti aja järgi orienteeruvalt kell 17.

Kui esialgu polnud Kontaveit ennast Hamburgi turniirile üles andnud, siis eelmisel nädalal andsid korraldajad teada, et eraldavad maailma teisele reketile vabapääse.

Laupäeval toimunud loos tõi eestlannale avaringis vastu rumeenlanna Bara, kellega Kontaveit varem mänginud pole. Tolle duelli võitja läheb järgmises ringis vastamisi kas teise rumeenlanna Elena-Gabriela Ruse (WTA 72.) või rootslanna Rebecca Petersoniga (WTA 92.).

Kontaveit omab Hamburgi WTA 250 turniiril kõrgeimat asetust, teise asetusega on venelanna Darja Kasatkina (WTA 12.), kes läheb avaringis vastamisi tšehhitari Katerina Siniakovaga (WTA 93.).

Lisaks Hamburgi turniirile teenis Kontaveit vabapääsme ka 25. juulil algavale Praha turniirile, mis viitaks justkui sellele, et eestlanna on kevadel põetud koroonaviirusest taastunud ja saab taas täie raha eest trenni teha.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.