"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
Vanasadama ja Ülemiste trammiliini rajavad 36,5 miljoniga Merko ja KMG (0)
19. juuli 2022
Foto Ilja Matusihis

Tallinna keskkonna- ja kommunaalamet on teavitanud, et Vanasadama ja Rail Balticu Ülemiste reisiterminali ühendava trammiliini projekteerimise ja rajamise riigihankel kuulutati edukaks AS Merko Ehitus kontserni kuuluva AS Merko Ehitus Eesti ja KMG Inseneriehituse AS tehtud ühispakkumus maksumusega ligikaudu 36,5 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks.

Vanasadama ja Rail Balticu Ülemiste reisiterminali ühendava trammiliini ehitustööd kulgevad ligi 2,5 kilomeetrisel lõigul alates Kivisilla/Gonsiori ristmikust kuni Põhja puiesteeni. Tööd kestavad lepingu sõlmimisest alates 30 kuud, teatas Merko börsile.

Projekteerimis- ja ehituslepingu sõlmimisest informeerib AS Merko Ehitus börsi vahendusel. Tööde teostamisel on 50:50 suhtega juhtiv partner AS Merko Ehitus Eesti.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.