"Kohalik ajakirjandus peab toimima kui demokraatia tugisammas – pakkuma kohalikele elanikele põhjalikku ülevaadet valitsuskorraldusest ja majandusvõimu toimetamisest, et nad saaks kodanikena valimistel informeeritud otsuseid teha."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Netflix kaotas teises kvartalis 970 000 tellijat (1)
20. juuli 2022
Foto Pixabay

USA filmide ja seriaalide voogedastushiid Netflix kaotas teises kvartalis 970 000 tellijat, teatas ettevõte.

Netflix kaotas esimeses kvartalis aastavahetusega võrreldes 200 000 tellijat.

Ettevõttel on praegu ligi 221 miljonit tellijat.

Teise kvartali kaotused olid siiski väiksemad, kui Netflix prognoosis.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Teadja
20. juuli 2022 10:39
Pole paraku päriselt selge on sinna ka vene tellijad sisse arvatud, lepingud kellega Netflix ise teatavasti ühepoolselt lõpetas ja keda arvuliselt oligi enam vähem samas suurusjärgus, mis väidetavalt esimeses ja teises kvartalis kokku on kaotatud.