"Kohalik ajakirjandus peab toimima kui demokraatia tugisammas – pakkuma kohalikele elanikele põhjalikku ülevaadet valitsuskorraldusest ja majandusvõimu toimetamisest, et nad saaks kodanikena valimistel informeeritud otsuseid teha."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Lätis on tänavu uppunud 56 inimest (0)
21. juuli 2022
Foto on illustratiivne. Foto Scanpix

Lätis on tänavu uppunud ühtekokku 56 inimest, teatas neljapäeval BNS-ile päästeteenistus.

Kolmapäeval toodi Ventspilsis tiigist välja uppunu ning anti üle politseile.

15. mail alanud ujumishooajal on tänavu uppunud 27 inimest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.