"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
video Vaata, kuidas abilinnapea Joosep Vimm vanalinna rattaringi läbis! (1)
21. juuli 2022
Foto Mats Õun

“Sõitsime mööda uut Rannamäe tee-Toompuiestee rattateed,” ütles Tallinna abilinnapea Joosep Vimm oma Instagrami postitatud videos. “Tore kogemus on. Rattaga vanalinna ümber sõitmise võimalused on oluliselt paranemas. Päris mõnus on siit tööle sõita! Loodan, et lõpptulemus saab olema ohutu ja kasutajasõbralik.”

Abilinnapea Vimm proovis ära Rannamäe tee-Toompuiestee rattatee, mis ei ole veel täiesti valmis, aga on juba sõidetav. “Rajad ei ole terves ulatuses enam punased ja ma loodan, et ei tule ka,” lausus ta. “Me proovime nüüd Vabaduse väljakule saada siit. Ma loodan, et see tee viib siit otse sinna välja.”

Abilinnapea sõnul ei ole enam hirmu, et keegi keerab külje ette. “Paaris kohas saaks veel paremini, aga aga ma usun, et küll need saavad ka parandatud,” rääkis ta.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Enn
23. juuli 2022 16:35
MUPO peaks ka rattal neid ringe läbima. Saaks igal ringil valesti parkijatelt trahviraha koguda.

Seotud artiklid