"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
video Vaata, kuidas politsei eest pagenud mootorrattur jättis sõiduvahendi metsa ja jooksis võssa (0)
21. juuli 2022

Lõuna prefektuur jagas ühismeedias videot, kus politseinikud ajavad autoga taga kihutavat mootorratturit. Mootorrattur paiskas sõiduki metsa vahele ja pani jooksu, politseinikud talle järgi.

“Küllap on paljud kuulnud, et päevas tuleks 10 000 sammu täis teha. Nii ka meie politseinikud, kelle eest pagenud mootorrattur otsustas sõiduvahendi metsa vahele jätta ja jänesehaake tehes jooksu panna,” kirjutas Lõuna-Prefektuur enda Facebooki lehel. “Ilmselt lootis, et kui võsasel ja soisel alal piisavalt pika distantsi teeb, siis keegi talle järele tulema ei kipu. Aga võta näpust!”

Põlvas olid patrullis politseinikud, kelle jaoks on selline metsasörk iga argipäeva üks osa. “Nii tegid nad selle poolmaratoni kaasa ning leidsid üles ka finišisirgel põõsas kössitanud mootorratturi,” kirjutas Lõuna-Prefektuur. “Too püüdis teha veel kiire lõpuspurdi, aga ebaõnnestunult.”

Põgenemise põhjus? Mootorratta juhtimisõiguse puudumine.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.