"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
Sada grammi kanepit võttis mehelt Porsche (0)
23. juuli 2022
Scanpix/Pilt on illustratiivne

Neljapäeval otsustas Haapsalu kohtunik Piia Jaaksoo kokkuleppemenetluse käigus suure koguse narkootilise ainega vahele jäänud 22-aastase Valeri Tšentšiku tingimisi vangi mõista, ühtlasi jäi noormees ilma ka oma Porschest, kirjutab Lääne Elu.

Süüdistuse järgi ostis Tallinnas elav Tšentšik edasiandmise eesmärgil mullu 12. oktoobril kella 19 ja 21 vahel Maardust 96,66 grammi kanepiõisikuid, mille toimetas Haapsallu. Samal päeval jõudis mees müüa 0,48 grammi kanepit mehele, kellele ta ka septembris ja oktoobris väikeses koguses kanepit müüs. „Sellise tegevusega pani Valeri Tšentšik toime suures koguses narkootilise aine ebaseadusliku käitlemise,” ütles prokurör Indrek Kalda.

Politsei pidas Tšentšiku Haapsalus 12. oktoobril kell 21.47 kinni ning ta oli kaks päeva kahtlustatavana aresti all, kirjutab Lääne Elu.

Prokurör Kalda nõudis Tšentšikule kokkuleppemenetlusega kaheaastast vangistust, mis jäetakse tingimuslikult kohaldamata kolmeaastase katseajaga. Katseaja jooksul ei tohi Tšentšik tarvitada ega omada narkootilist ainet.

Kohus konfiskeeris Tšentšikult ebaseadusliku tuluna saadud 820 eurot ja sõiduauto Porsche Panamera Turbo. Lisaks tuleb Tšentšikul igakuiste osamaksetena tasuda üle 2100 euro menetluskulusid aasta jooksul.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.