"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Ilutulestikust paanikasse sattunud hobune vigastas end surmavalt (0)
24. juuli 2022
Facebook

Jõgevamaal Palamuse vallas asuv Tootsi talu ei oota külalisi Avatud talude päevale, sest reede öösel suri koplis hobune, kes sattus naabruses tehtud ilutulestikust paanikasse ja vigastas end surmavalt.

“Reedel öösel suri meie imearmas hobune Hõbevalge,” kirjutas pühapäeval sotsiaalmeedias Maarja Liisa Kasemaa. “Kodu lähedal turismitalus lõppes pulmapidu ilutulestikuga … meie jaoks hobuse surmaga. Ta suri oma kodus, oma koplis, oma karjas – kohas, kus tal peaks olema kõige turvalisem.”

Hobune sattus Kasemaa sõnul ilutulestikust paanikasse, jäi tagumise jalaga puude vahele kinni, kukkus ja sai surmava peavigastuse.

“Mina, teised loomakasvatajad, kogukonna liikmed, turistid, pidutsejad, ürituste korraldajad, ettevõtjad – me kõik peaks tegema sellest olukorrast järeldusi,” kirjutas Kasemaa. “Hobune andis oma elu, et inimesed saaksid kasvada paremaks versiooniks iseendast, tarbijatest hoidjateks ja loojateks.”

Kasemaa lisas, et Avatud talude päev on Tootsi talus tühistatud.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.