"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
mine kinno Müügile tulid menuka "Apteeker Melchiori" filmitriloogia teise osa piletid (0)
25. juuli 2022

Esimese osaga üle 120 000 kinokülastuse saavutanud kodumaise mängufilmi “Apteeker Melchior” triloogia teise osa „Apteeker Melchior. Viirastus“ eellinastuste piletid on nüüdsest müügil.

Režissöör Elmo Nüganen lausus teise osa tutvustuseks, et esimene film oli sissejuhatus Melchiori ja keskaegse maailma juurde, kuid nüüd tuleb samm edasi. “Me näeme keskaegse inimese ja tolleaegse elu varjatud poolt. Ühes Tallinna hoovis viirastub. Aga mis on selle viirastuse taga? See harukordne juhtum sunnib Melchiori tungima inimhinge sügavustesse, mis on täis salapära, psühholoogilisi vastuolusid ja kurioosume, salaviha ja salaarmastust.“

Nüganeni sõnul on kõik triloogia osad toodetud eraldiseisvate mängufilmidena. „Igas filmis on uus põnev krimilugu. Teises filmis tuleb Melchioril apteekritöö kõrvalt abifoogtina üha rohkem aega pühendada linna tabanud mõrvadelaine lahendamisele. Lisaks saab vaataja näha, millises suunas kujuneb Melchiori suhe salapärase tütarlapse Keterlyniga.“

Esimest korda Eesti filmiajaloos linastub ühe kalendriaasta jooksul filmide triloogia. Indrek Hargla, Elmo Nüganeni ja Olle Mirme originaalstsenaariumi põhjal valminud Apteeker Melchiori mängufilmide triloogia teine osa esilinastub tänavu 19. augustil ja kolmas osa 14. oktoobril.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.