"Kohalik ajakirjandus peab toimima kui demokraatia tugisammas – pakkuma kohalikele elanikele põhjalikku ülevaadet valitsuskorraldusest ja majandusvõimu toimetamisest, et nad saaks kodanikena valimistel informeeritud otsuseid teha."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Naine tekistas noalöögiga mehele raskeid vigastusi (0)
25. juuli 2022
Pilt on illustratiivne Scanpix

Narvas pidas politei möödunud nädala lõpus kinni naise, kes tekitas noalöögiga mehele raskeid vigastusi.

Veretöö toimus 24. juuli öösel Tallinna maanteel asuvas korteris, kus naine ründas ühise alkoholi tarvitamise käigus noaga talle tuttavat meest, kes sai vigastada ja viidi haiglasse, teatas politsei- ja piirivalveamet BNS-ile.

Politsei pidas naise kuriteos kahtlustatavana kinni ja alustas tema suhtes kriminaaluurimist.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.