"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Tallinn otsib Retke tee kiirabijaama juurdeehituse teostajat (0)
26. juuli 2022
Foto: Scanpix

Tallinna linnavaraamet kuulutas välja riigihanke Retke tee 1 asuva kiirabijaama juurdeehituse teostaja leidmiseks; hanke eeldatav maksumus on 450 000 eurot, vahendab BNS.

Tellija eesmärgiks on peatöövõtu korras tähtaegselt ja optimaalsete kuludega rekonstrueerida ja teostada juurdeehitus 1976. aastal ehitatud kiirabihaigla kiirabi jaamahoonele. Sealhulgas peab olema tagatud funktsionaalsus, energiasäästlikkus, vastupidavus ja kauakestvus, selgub hanke alusdokumentidest.

Hoone ehitustööd on ette nähtud läbi viia ühes etapis. Arvestada tuleb, et paralleelselt ehitustegevusega on hoone igapäevases kasutuses ning seda teenindab transport toimub muu hooldustegevus ja hoonet külastavad kliendid.

Kiirabijaama juurdeehituse tööd peavad olema teostatud hiljemalt 31. augustiks 2023.

Pakkumusi saab esitada 23. augusti hommikuni.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.