"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinn remondib ligi 300 000 euro eest kuus bussipeatust (0)
26. juuli 2022
Foto Albert Truuväärt

Sel nädalal alustati taastusremonttöödega Tallinna ühissõidukipeatustes, mida tänavu tehakse kuues bussipeatuses Pirita teel, Laagna teel ja Paldiski maanteel.

Esimeses järjekorras alustatakse ehitustöödega Pirita linnaosas Rummu bussipeatuses Pirita teel linnast väljuval suunal. Edasi teostatakse töid Lasnamäe linnaosas Laagna tee linna suunal asuvas Priisle peatuses ning Pirita tee kesklinna suunal Maarjamäe ja Lillepaviljoni peatuses Kesklinna linnaosas. Lisaks tehakse tänavu taastusremonttöid Paldiski maantee linnast väljuval suunal Mustjõe ja Looga peatuses.

„Remondime Tallinnas igal aastal kümneid ühistranspordipeatusi ning pidevalt kaardistame uusi peatusi, mis vajaks kiiremat sekkumist,“ selgitas Tallinna abilinnapea Vladimir Svet. „Tegemist on kiirete remontidega, mis ei nõua projekteerimist ega suuremaid muutusi tänavaruumis, kuid mis on siiski vajalikud, et inimesed saaks mugavalt ja turvaliselt ühistransporti kasutada. Lisaks sellele tänavu sügisel teeme turvalisemaks terve rea ristmikke ja ühistranspordipeatusi Kesklinnas ja selle ümbruses, et parandada ohutust nendega külgnevatel rattateedel.“

Bussipeatustes uuendatakse asfaltbetoon- ja betoonkatteid, vahetatakse välja lagunenud äärekivid ning korrastatakse töömaale jäävad kaevupäised.

Palume liiklejatel järgida objektide ajutist liikluskorraldust ja paigaldatud liikluskorraldusvahendeid.

Ehitustöid teeb Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalameti tellimusel Tallinna Teede Aktsiaselts ja tööde lepinguline maksumus on 294 000 eurot. Tööde teostamise lepinguline tähtaeg on september 2022.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.