"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Eesti Ajaloomuuseum kutsub Ukraina lapsi lastelaagrisse (0)
27. juuli 2022
Ukraina sõjapõgenikest lapsed Tallinna Laagna Gümnaasiumis. Foto: Mats Õun / foto on illustratiivne

Eesti Ajaloomuuseum kutsub alates kolmapäevast 8-12 aasta vanuseid Ukraina lapsi tasuta lastelaagrisse “Sissejuhatus Eestisse!”, vahendab BNS.

Mängides, seigeldes ja meisterdades tehakse kohalike lugude kaudu mõnus “sissejuhatus Eestisse”, teatas esmaspäeval muuseumi esindaja. Lastelaager toimub Tallinnas kolmapäevast reedeni ning kordub 10.-12. augustil.

Kolmel päeval kella 10-15 tegutsetakse ühes kohaliku pärimuse ja ajalooga seotud muuseumis: Eesti Ajaloomuuseumis Maarjamäel, vanalinna serval asuvas Vabamus ning Eesti Vabaõhumuuseumis Rocca al Mares. Palju tegevusi toimub õues.

Lapsi juhendatakse ukraina ja vene keeles, koos esmase eesti keele sõnavara tutvustusega. Iga päev pakutakse ka sooja lõunasööki.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.