"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
Lähipäevil on tulemas mõõdukalt soojad suveilmad (0)
27. juuli 2022
Foto Ilja Matusihis

Ilmateenistuse prognoosi järgi on lähipäevil ees ootamas mõõdukalt soojad suveilmad, kui õhusooja maksimumid jäävad 20 kraadi juurde või veidi üle selle. 

Reedel on muutliku pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub lääne- ja loodetuul 3-9, saartel puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 9-15 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja mitmel pool sajab nõrka hoovihma. Puhub valdavalt loodetuul 4-9, puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 17-20 kraadi. 

Laupäeva öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub loode- ja läänetuul 2-8 m/s. Sooja on 9-15 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub loode- ja läänetuul 3-9 m/s. Sooja on 17-21 kraadi. 

Pühapäeva öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 1-7 m/s. Sooja on 7-11, rannikul kohati kuni 15 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s. Sooja on 18-22 kraadi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.