"Kohalik ajakirjandus peab toimima kui demokraatia tugisammas – pakkuma kohalikele elanikele põhjalikku ülevaadet valitsuskorraldusest ja majandusvõimu toimetamisest, et nad saaks kodanikena valimistel informeeritud otsuseid teha."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Kontaveit alistas Prahas Tšehhi talendi ja jõudis veerandfinaali (0)
28. juuli 2022
Anett Kontaveit. Foto Scanpix

“Tema servid olid kiired ja mul oli nendega raskusi. Tšehhi publikule oli seda kindlasti hea vaadata,” ütles Kontaveit pärast mängu.

Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 2.) alistas neljapäeval Praha WTA 250 tenniseturniiri teises ringis Tšehhi talendika noormängija Lucie Havlickovaga (WTA 787.) 6:4, 6:3, kirjutab Postimees.

Teises setis läks Eesti esireketil kohati raskeks. “Õnneks ma ei olnud murdega maas. Tundsin, et olin tema servidega raskustes ja väljaku leidmisega, aga olulistel hetkedel ma mängisin hästi. Nüüd ootab ees järgmine mäng ja on asju, mida tuleb parandada,” lausus Kontaveit.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.