"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Registreerimise tähtaega pikendati Tallinna suve suurim festival otsib toitlustajaid ja kauplejaid (0)
28. juuli 2022
Foto Sven Tupits

Tallinna Merepäevad 2022 korraldustiim kutsub kõiki toitlustusega tegelejaid augusti lõpus toimuva mere- ja perefestivali külastajatele kehakinnitust pakkuma, samuti on väga oodatud temaatiliselt sobivate kaupade müüjad.

Tallinna Merepäevad on suurim sel suvel pealinnas toimuv festival, kuhu on oodata kümneid tuhandeid külastajaid nii lähemalt kui kaugemalt.

“Nagu arvata võib, siis nii suure hulga inimeste seas on väga erinevate toitumisharjumustega inimesi, seega on lisaks mereandidele oodatud ka kõik teised road lihatoitudest veganitele mõeldud hõrgutisteni välja,” sõnas Tallinna Merepäevade korraldusmeeskonna juht Kristjan Saar.

Kauplema kutsutakse Tallinna Merepäevadele kõiki, kellel on pakkuda erilisi, toredaid ja merefestivalile sobivaid tooteid. Eriti oodatud on eestimaised meened, ehted, riietusesemed ja muu taoline.

“Tallinna Merepäevad 2022 toimuvad Vanasadama kruiisialal, Lennusadamas, Noblessneri jahisadamas ja Haven Kakumäe jahisadamas. Seega on kohtade valik, kuhu oma müügi- või toitlustuslett üles panna päris lai,” sõnas Tallinna Merepäevade kaubanduse ja toitlustuse koordinaator Annika Kouru. “Kõik, kel huvi toitlustust pakkuma või kauplema tulla, leiavad täpsemad kontaktid Tallinna Merepäevade kodulehelt.” (https://www.tallinnamerepaevad.ee/post/tallinna-suve-suurim-festival-otsib-toitlustajaid-ja-kauplejaid-registreerimise-tähtaega-pikendati)

Tallinna Merepäevad 2022 toimuvad 25. – 28. augustini. Müügi- ja toitlustuslettide registreerimine kestab kuni 8. augustini.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.