"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
Tänaku kiivri eest pakuti heategevusliku oksjoni avapäeval 6500 eurot (0)
28. juuli 2022
Foto Ott Tänak Facebook

Kuigi rallisõitja Ott Tänaku Rally Estonia kiivri heategevuslik oksjon kestab järgmise nädala kolmapäevani, pakuti kiivri eest juba esimesel päeval 6500 eurot.

Sellise hinna pakkus oksjoni esimestel tundidel Karlis Salomon, kellest ei ole seni keegi rohkem raha lubanud kiivri eest välja käia. „Teen seda ikka heategevuse nimel, raha läheb õigesse kohta,” ütles Salomon BNSile. „Tänaku kiivrit pole veel üle pakutud, Martin Järveoja oma oleksin ka ära ostnud, aga unustasin lõpus pakkuda,” lisas Salomon.

Vähiravifond Kingitud Elu pani koostöös spordiennustuse portaaliga Betsafe Ott Tänaku Rally Estonia eridisainiga kiivri kolmapäeval heategevuslikule oksjonile, kust saadav tulu läheb vähiga võitlevate inimeste abistamiseks. Tänaku kiivril on ka kõikide Rally Estonial osalenud tippsõitjate autogrammid.

Heategevuslik oksjon toimub Ott Tänaku Facebook’i lehel. Oksjon algas kolmapäeval kell 10 ja lõpeb 3. augustil kell 16. Oksjon viiakse läbi Ott Tänaku Facebook’i lehel enampakkumise vormis, mis tähendab, et kiivri saab endale kõrgeima pakkumise tegija.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.