"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
vaata videot Kalamaja uus liikluskorraldus ajab autojuhid segadusse (1)
29. juuli 2022

Sotsiaalmeedias on jagatud videot, kus on näha autojuhti, kes ei olnud uuest Kalamaja liikluskorralduse muutmisest kuulnud ega ka liiklusmärke läinud ning sõitis vastassuunavööndis.

Kalamajas muudeti juuli keskpaigas liikluskorraldust. Kui vanasti sai Niine tänavalt Põhja puiesteele teha vaid parempööret, on nüüd võimalik sooritada nii parem- kui ka vasakpööret. See tähendab, et Põhja puiestee lõik Soo ja Niine tänaval vahel on kahesuunaline.

Rannamäe tee, Põhja puiestee ja Kalasadama tänava piirkonnas on muudatuste eesmärgiks vähendada autode läbisõidu koormust Kalamaja kitsastel tänavatel ning luua paremad liikumistingimused kergliiklejatele, suureneb ka jalakäijate turvalisus.

“Selleks, et Kalaranna tänava poolt saabuv liiklusvoog oleks sujuvam, pikendatakse Kalasadama tänava poolt tulevatele sõidukitele rohelise fooritule aega ja Suure Rannavärava ristmikust saab reguleerimata ristmik. Seni kitsavõitu Rannamäe teele tekib täiendav liikumisruum jalg- ja tõukerattureile – sinna rajatakse kahesuunaline rattatee. See on viimane lõik vanalinna rattaringist, et moodustuks ohutu kergliiklustee ümber vanalinna,” ütles ta.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Praktika
28. juuli 2022 13:17
Suur-Rannavärava ristmiku fooride kaotamine jalakäijatele, nullib kõik üllad eesmärgid ära. Jalakäijate vaba voolavus tagab ummikud. Taoline on probleem ka Ahtri tänaval, ja ka Pirita/Merivälja teel.

Seotud artiklid