"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Õpilasmalevlased aitasid bastionivööndi rohealasid hooldada (0)
29. juuli 2022
Foto: Tallinna Kesklinna Valitsus

Reedel oli viimane tööpäev Tallinna vanalinna ümbritsevate pargialade hooldamisel abiks olnud teisel malevarühmal, nelja nädala jooksul omandas kahes vahetuses haljastustööde kogemusi kokku 30 noort.

„Küllap leidsite ühise tegutsemise jooksul endale uusi sõpru, loodetavasti jäävad neist malevapäevadest teile head mälestused ja tulete malevasse ka järgmisel suvel,“ ütles Kesklinna vanema asetäitja Nikita Groznov. „Meil on hea meel, et Kesklinna valitsus sai noorte töökasvatusse oma panuse anda ning juhendajad on kinnitanud, et tegite tööd suure hoolega. Kindlasti oli teil ka töövälisel ajal kõiksugu huvitavaid ühiseid ja ühendavaid ettevõtmisi.“

Vanalinna bastionivööndi haljasaladel tehtavaid töid juhendas linnaosa valitsuse lepingupartner Kesklinna Pargid OÜ. „Tööd olid väga hästi organiseeritud. Suur tänu lepingupartnerile noorte oskusliku juhendamise eest. Malevlased olid sel aastal eriti tublid ja hoolsad. Töödejuhataja, rühmajuhtide ja malevlaste koostöö laabus suurepäraselt,“ lisas Groznov.

Tänavu sai  Eesti õpilasmaleva rühmades tööd üle 5000 koolinoore. 61 malevarühmast 25 leidsid tööd pealinnas ja suuremale osale neist olid tööandjaks Tallinna linnaosad või asutused. Tallinna rühmades osales kokku tuhatkond malevlast.

Malevasuve lõpetab 9.–11. augustil toimuv üleriigiline Eesti Õpilasmaleva kokkutulek Toosikannul.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.