"Kriisiolukordades on igasugused naljamehed väga nõutud, sest nad aitavad ventiili lahedamaks keerata. Võim, iseäranis autoritaarne, kardab saada välja naerdud."

Hardi Volmer, muusik ja filmimees
Tallinna linnapea viibib visiidil Singapuris (0)
29. juuli 2022
Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart. Foto: Veiko Lõhmus

Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart viibib tänasest kuni 4. augustini ametlikul visiidil Singapuris.

Visiidi raames osaleb Tallinna linnapea World Cities Summit (WCS) linnapeade foorumil. Iga-aastane WCS-i linnapeade foorum pakub ainulaadset võiimalust linnajuhtidele üle maailma arutada aktuaalseid linnaküsimusi ja jagada omavahel parimaid praktikaid. Linnapea osaleb WCSi paneelis „Smart Cities“, mis keskendub pandeemiast tingitud probleemidele ja eesseisvatele väljakutsetele – kuidas muutuvad targa linna prioriteedid ja valmistuda järgmisteks kriisideks.  

Ühtlasi kohtub linnapea transpordiministeeriumi esindajatega ja tutvutakse Singapuri innovaatiliste ja uuenduslike liikumisvõimalustega ning kohtub Singapuri rahvusparkide juhtidega, kes tutvustavad sealsete haljasalade nutikaid kasutamisvõimalusi. Samuti külastab linnapea Eesti Vabariigi Suursaatkonda Singapuris.  

Tallinna delegatsiooniga on kaasas linnakantsler Kairi Vaher ja strateegiadirektor Raido Roop.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.