"Kriisiolukordades on igasugused naljamehed väga nõutud, sest nad aitavad ventiili lahedamaks keerata. Võim, iseäranis autoritaarne, kardab saada välja naerdud."

Hardi Volmer, muusik ja filmimees
galerii Lasnamäel toimus traditsiooniline pirukafestival (0)
30. juuli 2022
Albert Truuväärt

30. juulil kell 11-15 toimus Pae pargis traditsiooniline Lasnamäe pirukafestival. Üritusele sai julgelt tulla kogu perega, sest maitsvat toitu jagus kõigile.

Vaata galeriid (48)

„Lasnamäe pirukafestival on saanud mõnusaks ürituseks, kus saab tutvuda erinevate pagariäride ja kohalike inimeste küpsetistega ning nautida mitmekesiseid rahvuskööke. Ka sel aastal saavad külastajad valida parima pagarmeistri nii pagariäride kui ka eraisikute seast,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko

Pirukafestivalil pakuvad müüjad pirukaid, küpsiseid ja sõõrikuid aga ka grillkala, kodukalja ja mett. Esindatud on eri rahvuste pagaritooted. Pirukafestivalil ei ole lubatud alkoholi müük ja tarbimine.

Lastele pakuvad lõbusaid tegevusi animaator ning noored Lasnamäe Noortekeskusest  ja Lasnamäe noortenõukogust.

Lasnamäe pirukafestivali korraldamisel on arvestatud ka Pae pargis pesitsevate lindudega. Vabatahtlikud linnaosavalitsusest ja noortekeskusest tuletavad pirukafestivali külastajatele meelde, et lindude toitmine on keelatud. On mõistetav, et nende kostitamine peopesalt pakub põnevat kogemust, paraku võib see suleliste tervise ja elu seisukohalt osutuda märgatavalt vähem põnevaks.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.